Механа Одаята - механа в Варна, Завод Дружба. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. .
Книга за гости | коментирай Механа Одаята
Механа Одаята
от  на Nikolai
Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00. Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00.
Механа Одаята
от  на Борислав
Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве.... Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве....
Механа Одаята
от  на Nikolay
Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи. Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи.
Механа Одаята
от  на Сезер
Здравейте,аз съм Сезер и съм 12-ти клас.Искаме целия клас да дойдем във вашата механа,за да ни снимат за абитуриенския ни албум.Може ли да ми пратите подробности за резервациите,куверт плаща ли се? Ние сме 21 момичета и нашата класна,общо 22. Благодаря предварително. Здравейте,аз съм Сезер и съм 12-ти клас.Искаме целия клас да дойдем във вашата механа,за да ни снимат за абитуриенския ни албум.Може ли да ми пратите подробности за резервациите,куверт плаща ли се? Ние сме 21 момичета и нашата класна,общо 22. Благодаря предварително.
Механа Одаята
от  на Tzaneva
Бяхме редовни клиенти на заведението до момента в който си купихме няколко ваучера. Всеки път когато исках да направя резервация ми отказваха, защото масите са направени за големи компании и няма места за двама души. Нямаше да е лошо това изискване да го упоменете при следващи ваши оферти. Бяхме редовни клиенти на заведението до момента в който си купихме няколко ваучера. Всеки път когато исках да направя резервация ми отказваха, защото масите са направени за големи компании и няма места за двама души. Нямаше да е лошо това изискване да го упоменете при следващи ваши оферти.
Механа Одаята
от  на Antoaneta
Bih iskala da Vi pomolia da mi izpratitie meniu na email. Planiram da pokania gosti za moiat rojden den pri Vas. Moite priateli Vi preporachaha kato mnogo dobro miasto za tazi cel. Blagodaria!!! Bih iskala da Vi pomolia da mi izpratitie meniu na email. Planiram da pokania gosti za moiat rojden den pri Vas. Moite priateli Vi preporachaha kato mnogo dobro miasto za tazi cel. Blagodaria!!!
Механа Одаята
от  на Вали
Храната и обслужването са на ниво,както винаги.Ще ви посетим отново. Храната и обслужването са на ниво,както винаги.Ще ви посетим отново.
Механа Одаята
от  на gost
Здравейте, поръчах си храна за вкъщи и беше най-отвратителната, която съм яла. Пиле с картофи - пилето беше старо. Месото не можеше да се яде изобщо - смърдеше и беше адски твърдо. Картофите бяха недоварени/недопечени - хрупаха. Единствено салатата беше добре - но какво може да се обърка при домати и краставици!Не знам какво си мислете, че като не ядем на място в ресторанта можете да ни предлагате стара храна ли? Нали плащаме на редовни цени!! Здравейте, поръчах си храна за вкъщи и беше най-отвратителната, която съм яла. Пиле с картофи - пилето беше старо. Месото не можеше да се яде изобщо - смърдеше и беше адски твърдо. Картофите бяха недоварени/недопечени - хрупаха. Единствено салатата беше добре - но какво може да се обърка при домати и краставици!Не знам какво си мислете, че като не ядем на място в ресторанта можете да ни предлагате стара храна ли? Нали плащаме на редовни цени!!
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук