Механа Одаята - механа в Варна, Завод Дружба. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. .
ЗА АКТИВИРАНЕ НА АБОНАМЕНТ В ZAVEDENIA.COM : 0898 46 34 72
Последна активност на Механа Одаята : 28 май 2015
4 звезди от 5
Общо посещения 67279 | Гласове : 167
Прекрачвайки прага на Механа Одаята, се озовавате в приятна и уютна обстановка, зала на две нива, разполагаща с 120 места, камина, а така също и лятна градина с барбекю и тераси на 2 нива с капацитет 130 места.

Това е типична българска механа, съчетаваща старите традиции и
лукса на съвременния ден. Ще се насладите на подбраните вкусни гозби и доброто обслужване, също и на живата музика с разнообразен репертоар и неповторимия глас на чановете....

още
ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Механа Одаята
Адрес
Завод Дружба, бул. 8-ми Приморски Полк 128A
Места
120 вътре
130 вън  
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
00:00-24:00  
Телефон
 
Липсва телефон
Телефон за резервации
 
Подходящо за
напиване , среща с приятели , обилно наяждане , семейна среща , частни партита , сватби , тържества , банкети ,
Кухня
българска ,
Екстри
климатик , закачалки , телевизор , безжичен интернет , собствен паркинг , тераса , градина , зарядно телефони , камина ,
Тип заведение
механа , ресторант , бързо хранене , бирария , бистро , вино бар , заведения с доставка ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости | коментирай Механа Одаята
Механа Одаята
от  на Nikolai
Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00. Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00.
Механа Одаята
от  на Борислав
Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве.... Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве....
Механа Одаята
от  на Nikolay
Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи. Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи.
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук