Механа Одаята - механа в Варна, Завод Дружба. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Tavern Odayata.
Заведението е деактивирано!
Книга за гости | коментирай Механа Одаята
Механа Одаята
от  на Nikolai
Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00. Възмутен съм при наличието на 5 маси в заведението с около 40-50 души клиенти на 14.02.2014 да спрат музиката в 01:30 и да започнат да чистят и прибират. Хората от едната маса общо около 20 на брой бяха доста възмутени,но никой не го вълнуваше.След 15 минути разправии пуснаха телевизора колкото да свири нещо.А в сайта на заведението е посочено работно време 00:00 - 24:00.
Механа Одаята
от  на Борислав
Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве.... Николай, добре, че в Одаята се пуши. И не само там, защото това са заведения за развлечение, а не санаториуми. И ако си забелязал, над 70% от хората, които посещават заведения, са именно пушачи. Така, че ти като един непушач, можеш само да стискаш палци да се върне стария режим - зала за пушачи и зала за непушачи! Хайде, със здраве....
Механа Одаята
от  на Nikolay
Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи. Здравейте, До скоро имах много добро мнение за това заведение, но това е до днес.Изключително съм възмутен от факта,че тук се пуши абсолютно свободно.Отново ще се прибера у нас вмирисан на цигари.Призовавам всички непушачи да не посещават задимени заведения,защото явно нас(непушачите) ни смятат за втора ръка клиенти. Смятам също така, да подам сигнал до компетентните органи.
По стари коментари
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук