Бирария Алба - бирария в Варна, Център. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Alba.
4 звезди от 5
Общо посещения 50077 | Гласове : 326

ГАЛЕРИИ
ПЕРСОНАЛ
МЕНЮ
360 °
Бирария Алба
Адрес
Център, бул. Мария Луиза 34
Места
0 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
10:00--2:00  
Телефон
 
Липсва телефон
Телефон за резервации
 
Подходящо за
семейна среща , среща с приятели ,
Тип заведение
бирария ,
Начин на плащане
в брой ,

Книга за гости | коментирай Бирария Алба
Бирария Алба
от  на Ди
Не разбирам защо хората ходят на това гнусно място!! 2 пъти бях там, първият път кашкавалът на пърленката ми беше видимо стар, бернеаз сосът върху каретата ми беше ужасно безвкусен и като цяло нищо от 50те лева храна, която аз и приятелят ми поръчахме не струваше!!! Днес поради рожден ден на приятел отново се наложи да посетя това място. Поръчах си пица с ЛЮТА ЧУШКА! На масата ни бяхме с 2 поръчки на въпросната пица, и двамата стигнахме до консенсуса, че чушката не е люта! Повиках сервитьорката и я помолих да ми смени пицата с това, което съм си поръчала (понеже това е нормална процедура във всяко заведение, което има политика към клиентите си), а тя ми каза, че то не се знаело дали щяла другата да бъде люта и че било на късмет... Е мамка му, не пишете че е люта!!! Пиците ни не бяха сменени! Дори ни се присмяха, че сме искали замяна!! Не знам, аз ли съм свикнала със стойностно обслужване в чужбина или тия са егати некадърниците!!! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!! Не разбирам защо хората ходят на това гнусно място!! 2 пъти бях там, първият път кашкавалът на пърленката ми беше видимо стар, бернеаз сосът върху каретата ми беше ужасно безвкусен и като цяло нищо от 50те лева храна, която аз и приятелят ми поръчахме не струваше!!! Днес поради рожден ден на приятел отново се наложи да посетя това място. Поръчах си пица с ЛЮТА ЧУШКА! На масата ни бяхме с 2 поръчки на въпросната пица, и двамата стигнахме до консенсуса, че чушката не е люта! Повиках сервитьорката и я помолих да ми смени пицата с това, което съм си поръчала (понеже това е нормална процедура във всяко заведение, което има политика към клиентите си), а тя ми каза, че то не се знаело дали щяла другата да бъде люта и че било на късмет... Е мамка му, не пишете че е люта!!! Пиците ни не бяха сменени! Дори ни се присмяха, че сме искали замяна!! Не знам, аз ли съм свикнала със стойностно обслужване в чужбина или тия са егати некадърниците!!! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!!
Бирария Алба
от  на Митева
Това е заведението от чието посещение имаме най-много пациенти в поликлиника Аспарухово. Живеем в ненормална държава. Това е заведението от чието посещение имаме най-много пациенти в поликлиника Аспарухово. Живеем в ненормална държава.
Бирария Алба
от  на Христов
Днес празнувахме годишнина с жена ми,вместо телешки ни измамиха със свински шницел,вместо пържола -карета,студени картофи останали от Коледа РАЗВАЛЕНИ,ТОПЛО ИТАЛИАНСКО БЯЛО ВИНО.Културно повиках управителя,НО вместо извинение получихме БГ МАЙНА и думи:МИ ЩО ДОЙДОХТЕ ТУКА от собсвеника показвайки явна наглост и превъзходство...Вместо празник получихме обида и разстройство. NO COMMENT!!! Днес празнувахме годишнина с жена ми,вместо телешки ни измамиха със свински шницел,вместо пържола -карета,студени картофи останали от Коледа РАЗВАЛЕНИ,ТОПЛО ИТАЛИАНСКО БЯЛО ВИНО.Културно повиках управителя,НО вместо извинение получихме БГ МАЙНА и думи:МИ ЩО ДОЙДОХТЕ ТУКА от собсвеника показвайки явна наглост и превъзходство...Вместо празник получихме обида и разстройство. NO COMMENT!!!
По стари коментари

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук