Механа Виктория - механа в Варна, Победа. Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Tavern Viktoria.
Заведението е деактивирано!
Книга за гости | коментирай Механа Виктория
Механа Виктория
от  на - управител
Всеки петък в МЕХАНА "ВИКТОРИЯ" жива музика оркестър "БАЛКАНСКИ РИТМИ" начало 20.00 часа а края вие го определяте? пъстър хоровод от национална и балканска музика,за вашето добро настроение ще се погрижат нашите любезни сервитьори,уютно и вкусно е при нас,елате вий тоз час,че да хапнем с наслада,мисля че така се пада. Всеки петък в МЕХАНА "ВИКТОРИЯ" жива музика оркестър "БАЛКАНСКИ РИТМИ" начало 20.00 часа а края вие го определяте? пъстър хоровод от национална и балканска музика,за вашето добро настроение ще се погрижат нашите любезни сервитьори,уютно и вкусно е при нас,елате вий тоз час,че да хапнем с наслада,мисля че така се пада.
Механа Виктория
от  на - управител
механа виктория започна със записванията за фирмени партита,банкети и предпразнични тържества!датите за м. декември са вече на изчерпване! уютно е при нас,елате вий тоз час,че да хапнем с наслада,мисля че така се пада. механа виктория започна със записванията за фирмени партита,банкети и предпразнични тържества!датите за м. декември са вече на изчерпване! уютно е при нас,елате вий тоз час,че да хапнем с наслада,мисля че така се пада.
Механа Виктория
от  на darin
Най накрая си намерих кръчмата! Това е! Най накрая си намерих кръчмата! Това е!
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук